IMG_5441

Dit ben ik

Ik ben Sandra djordjevic, 28 jaar. Je mag me ook Sandra Rijmers noemen, aangezien ik getrouwd ben sinds 31-10-2011 met de liefde van mijn leven.
In 2013 is er een kleine raaf geboren – onze zoon Raven – waar ik elke dag zoveel van leer en zoveel van houd. 
We delen ons huis in Amsterdam met 3 prachtige Noorse Boskatten en genieten elke dag van het leven! 

Ik ben chaotisch maar perfectionistisch, redelijk awkward, niet bang om vies te worden tijdens het fotograferen >.< en ik geniet ontzettend van mooie momenten vastleggen. 
Ik heb maar 3 dingen nodig in het leven.
Familie, mijn camera en lekker eten!
IMG_9043-Edit

Dit is Raven

Dit is mijn Raven.
Het beste modelletje dat bestaat, en gelukkig vindt hij het zelf ook heel leuk om op de foto te staan. -phew-
Raven houdt van muziek (metal!), eten (vooral ei), autotjes, dansen, mamamelk, Ikea, buitenspelen, en zijn familie (alle opa’s en oma’s en tantes en ooms…)
IMG_5522

Dit doe ik

Ik fotografeer al vele jaren, een uit de hand gelopen hobby kan je het wel noemen. Raven en de katten zijn altijd mijn inspiratie bronnen geweest. Het begon met de katten, toen kwam Raaf in mijn leven en was ik helemaal niet weg te slaan van mijn camera. 
Inmiddels zijn mijn hersens zodanig aangepast aan fotografie dat ik overal foto’s in zie. Elke rare kronkel in de bomen, alle heuveltjes of dalletjes, diverse kleuren zon, scherpte diepte, aantal keer per dag in iso’s/F en 1/200 denken, alles alles alles zie ik 1000x sterker. (The Vampire Diaries-tafarelen, voor de kenners)
En het houdt nog niet eens op na de fotoshoot. Nee, het gaat door met het bewerken van de foto’s. Hier stop ik zeer veel tijd en gevoel in, omdat ik er echt gek op ben. Ik ga met elke foto tot het laatste detail door, en ben pas tevreden als… nou ja ik ben eigenlijk nooit tevreden want het kan altijd beter. En dat houdt mij scherp, en zo boek ik vooruitgang.
Nou dat is mijn ‘waarom fotografeer ik’ verhaal in het kort. I love it, meer is niet nodig toch?
Share Button