Locaties

Er zijn en aantal locaties die ik als favoriet beschouw. Van die mooie, mysterieuze plekjes waar je helemaal van opleeft. Ik kies standaard een van deze plekken uit, afhankelijk van het seizoen.

De volgende locaties staan op mijn favorieten lijst:

Gaasperplas park (Amsterdam Zuidoost)
    Bij de stenen, een stoere en donkere sfeer. Avondzon is prachtig.
    Romantische kersenbloesems, perfect voor een romantische sfeer. Ochtendzon is hier ideaal.
Park Frankendael (Amsterdam Watergraafsmeer)
Garage Kameleon (Amsterdam Zuidoost)
   Stoere setting, mooie lichtinval.
Paarse Heide (Blaricum, bloeit in augustus)
Het Woud (Hilversumse bos, altijd mooi! Maar herfst? Geweldig!)

Gaasperplas
(Bloesems)
 
 
Gaasperplas
(de stenen)
Het Woud


Park Frankendael


 

 

Ouderkerk a/d Amstel Park
 
 
De Heide


 

Kleding tips?

Wat je zelf wilt, zeg ik altijd! Ik wil graag dat de persoon voor de camera zich goed voelt, want zo krijg je de mooiste en puurste blikken.
Natuurlijk heb ik wel tips.. Zo zijn felle kleuren niet handig als je romantische foto’s wilt, maar pastel kleuren weer niet handig als je stoere foto’s wilt. Bij gestylde fotosessies bespreken we natuurlijk wel de kleerkeuzes af, omdat het prettig is alles voorbereid te hebben voor we beginnen. Je kan mij een emailtje sturen of appen over eventuele kleding keuzes. Ik zal mijn best doen om mee te denken. 

Omkleden?

Ja dat kan. Bij een fotosessie is het mogelijk om je om te kleden. Op deze manier heb je verschillende outfits en stijlen. Dit is vooral leuk als je niet perse alles in 1 sfeer wilt hebben maar juist wilt varieren tussen romantisch, casual, stoer.. noem maar op.

Heb jij jurken?

Het klopt dat ik een assortiment aan jurken had, maar dat is inmiddels gestopt. Wil je heel graag een jurk aan maar heb je deze niet? Stuur mij dan even een mailtje, zodat we dat samen kunnen bespreken en wellicht kunnen we wat verzinnen.[ttfmp_post_list columns=”2″ type=”post” sortby=”date-desc” keyword=”” count=”2″ offset=”0″ taxonomy=”all” show_title=”1″ show_date=”1″ show_excerpt=”0″ excerpt_length=”55″ show_author=”0″ show_categories=”0″ show_tags=”0″ show_comments=”0″ thumbnail=”top” aspect=”square”]
Share Button