Een tijdelijke herfst actie!

herfst

Ik houd het meest van de herfst. Alles is intenser; de kleuren zijn rijker, de bladeren hebben een unieke geur en de natuur bereidt zich zichtbaar voor op de koude strenge winter die komen zal… De grond is bedekt met een dikke deken van bruine en gele bladeren, en heel af en toe als de wind waait – vallen er wat blaadjes net voor je neer op de grond. De natuur is compleet in beweging in de herfst. Niks staat stil. En dat is maar goed ook!

Het is geen geheim dat ik mijn sessies het liefst in de herfst doe. Daarom, speciaal voor mij zelf – haha! – een herfst actie. Boek jij een sessie tijdens deze prachtige dagen in oktober? Dan krijg jij van mij gratis een 20×30 canvas cadeau van een eigen gekozen foto.

Wees er snel bij, want vol = vol!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *