Raven en.. katten.

Wie Raven kent weet dat hij gek is op katten. Logisch, hij is aan het opgroeien tussen 2 harige broertjes en 1 harig zusje. Hij weet niet beter dan dat het normaal is om wakker gemaakt te worden door een kriebel staart in je neus of 9 kilo op je buik omdat Thor zo graag op ons ligt als we slapen. Als we op straat een kat tegenkomen, wil hij ze altijd aaien. Hij heeft van ons geleerd dat hij altijd eerst een kopje moet geven (of nouja, de kat aan zijn hand moet laten snuffelen) omdat niet elke kat zin heeft in aangeraking.

Ze spelen vaak samen, en heel soms heb ik het geluk dit vast te kunnen leggen. Heel soms! Want zie maar een peuter én een kat niet af te leiden van hun spel. hihi.

 

Oh ja we hebben ook nog een buurtkat. We hebben geen idee wat zijn naam is, maar hij vindt volgens mij alles best – zolang hij maar geknuffeld wordt! Hier wat onverwachtse foto’s van de 2 vriendjes bij ons voor de deur.

Share Button

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *