Fleur & Eline met Thomas & Feline

Dat ik helemaal zeiknat de auto in stapte, maakt helemaal niks uit nadat ik deze foto’s op de achterkant van mijn camera zag. Helemaal worth it. Het neefje en nichtje zijn gek op elkaar, en dat was zo schattig om te zien. Steeds samen lopen, geen seconde van elkaars zijde. Heel erg bedankt Fleur en Eline, en natuurlijk de schatten Thomas en Feline!

 

FleurElineWeb14 FleurElineWeb16 FleurElineWeb18 FleurElineWeb28 FleurElineWeb34 FleurElineWeb25 FleurElineWeb20 FleurElineWeb2 FleurElineWeb4 FleurElineWeb8 FleurElineWeb9 FleurElineWeb11

Fleur had ook een verzoek. Haar vader is namelijk plots overleden, net voordan zij en haar zus zwanger bleken. Leven en dood zo dicht bij elkaar, kippenvel bekroop mijn armen, wat een mooi verzoek heb ik gekregen. Fleur vroeg namelijk of ik een foto van haar vader in een foto van de kinderen kon verwerken, doorzichtig, alsof hij daar zou kunnen staan – om over hun te waken.
Natuurlijk doe ik dat! Als dat ook maar enigszins een klein beetje troost kan bieden, help ik graag.

Naast dit verzoek wilde ze ook graag een foto namaken die haar vader van haar en haar zus heeft gemaakt als kinderen. Dit was een uitdaging ivm de zon die er wel en niet was die dag.

voorbeeld

Origineel, de zussen, de kindjes

Fleurvader2 Fleurvader1

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *