Mama Wolf – Niket & Elena

De volgende Mama Wolf. Met Niket hebben we de ochtendzon gepakt, en hoewel vroeg opstaan totaal niet mijn ding is – ben ik wel blij dat ik dat gedaan heb! Met ochtenden komt wel ochtenddauw, dus ik lieg niet wanneer ik zeg dat ik he-le-maal nat thuis kwam. Ik ga altijd op de grond liggen voor bepaalde shots, dus het hoort er bij haha! Lieve Elena vond het ook gezellig maar vooral het ijsje wat ze zou krijgen na de sessie was ze heel blij mee 🙂 Volgende keer trakteer ik je op een ijsie Elena!

NiketwebW16 NiketwebW7 NiketwebW9 NiketwebW5 NiketwebW11 NiketwebW39
Niket wilde ook heel graag haar eigen jurk aan, dus dat hebben we natuurlijk gedaan.

NiketwebW44 NiketwebW34
NiketwebW55
NiketwebW52 NiketwebW51

En natuurlijk de lieve Elena…

NiketBVWeb40 NiketBVWeb42

Share Button

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *