Mama Wolf Project

IMG_4288blog  IMG_4293blog

Ik geef zelf nu 2.5 jaar borstvoeding. Nog voor Raven zijn geboorte was ik overtuigd van de voordelen van borstvoeding en vond het gewoon een logische stap. Ik heb helaas een moeilijke start gehad, kloven, ‘weinig’ melk, niet kunnen kolven, ‘moeten’ bijvoeden en nog tal van dingen. Ik zat de eerste 3 maanden standaard op de bank gekluisterd met een kleine slaperige Raven aan de borst, ik heb heel veel dvd’s gekeken haha!
Maaaar…. na die 3 maanden werd het steeds makkelijker en beter, en oh wat ben ik blij dat ik doorgezet heb. Ben zo blij dat ik omringd ben door geweldige familie en vrienden die mij alleen maar supporten! Als ik zie hoeveel borstvoeding voor Raven betekent, ben ik immens trots op mijzelf dat ik hem dat kan bieden. Niet iedereen zal het begrijpen, en dat hoeft ook niet, maar voor ons is het zoveel meer dan voeding. Het is voor ons heel normaal en ‘part of our routine’.
Ik laat Raven zelf stoppen. Als zijn kleine lijf er klaar voor is, ben ik dat ook.

En tsja.. als je dan vragen krijgt over borstvoedings fotoshoots, lijkt me dat heel leuk om te doen.

Anyways.. Dat was even de waaróm erachter. Nu tijd voor wat mooie plaatjes van deze mooie dames!


 

IMG_4205-Edit-2

Naomi is een super lieve vrouw met 2 geweldige kindjes. Een jongen en een meisje, en beiden krijgen de borst. Tandemvoeding is zo mooi om te zien, de interactie tussen broer en zus en hun mama is ontzettend bijzonder.

2
IMG_3938-Edit IMG_3976-Edit-2

De gekozen dag was extreem warm en zonnig, super leuk voor de foto’s maar poeh probeer dan maar eens door het gras te rollen om goede foto’s te kunnen maken. Haha!

IMG_4022-Edit

IMG_3865-Edit

IMG_3829-Edit IMG_3988-Edit-22

IMG_3988-Edit-2
  IMG_4064-Edit

edit2 extra2

extra22 extra222

Ben ontzettend blij met de foto’s, dank mooie Naomi en Zosja en Noah!


IMG_3865-Edit22

Regina kwam helemaal van de andere kant van Nederland samen met haar gezinnetje. Met Regina zijn we naar de heide in Blaricum geweest, en dat was een goede keuze! Het was heerlijk weer, warm met een klein windje. Regina heeft 2 lieve, schattige en beeldschone meiden die allebei nog aan de borst drinken. Ook hier was ik weer diep onder de indruk tussen de zussen wanneer ze samen bij hun mooie mama konden drinken.

w17
w1  

w11

  w9

IMG_5011

IMG_4943  IMG_4973

We hebben een rondje op de heide gewandeld en – naast rennen en stenen verzamelen – ook nog wat foto’s gemaakt 😉 Mijn tas was helemaal vol met kleine en grotere steentjes, thanks meiden – ik bewaar ze hoor. Bedankt lieve Regina, Vayèn en Noa-Lynn voor de geweldige foto’s! (En Marcel ook hoor haha)

Share Button

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *